Heeft u een idee voor een machine of product? STW Engineering vertaalt dit op vakkundige wijze naar een professioneel ontwerp, een 3D CAD-model waarin de modernste technieken zijn toegepast.

Het ontwerpen van machines is een dynamisch proces dat continu overleg vereist. STW Engineering speelt hierop in door al in een vroeg stadium de mogelijkheden van het ontwerp inzichtelijk te maken. Met een 3D model wordt dat snel zichtbaar. Hiervoor maken we bij STW Engineering gebruik van SolidWorks Professional. Met dit pakket is het mogelijk om een duidelijk beeld te krijgen van de werking van een machine door middel van bewegingssimulaties. STW Engineering maakt ook sterkteberekeningen voor kritische onderdelen van uw machine. Hiermee bent u verzekerd van een functioneel ontwerp zonder te zware of te dure componenten.

Soms is het wenselijk om tijdens het ontwerpproces al principes in de praktijk te testen voordat hier verder op gebouwd wordt. Met behulp van moderne rapid-prototyping technieken zoals 3D-printen kan in korte tijd veel inzicht verkregen worden over de functionaliteit van het ontwerp. Hierdoor worden eventuele problemen al in de ontwerpfase getackeld en dat kan tijdens de productie van een machine veel tijd en geld besparen.

Door gebruik te maken van de unieke viewer van SolidWorks kunnen wij direct met u als klant communiceren over het ontwerp. Hierdoor kunt meteen meekijken zonder daar zelf de software voor aan te moeten schaffen.

klik hier om de viewer gratis te downloaden.

                                   3D CAD Ontwerp