Werktuigbouwkundig ingenieursbureau

STW Engineering is een werktuigbouwkundig ingenieursbureau. We maken werktuigbouwkundige ontwerpen met het 3D tekenprogramma Solidworks. Een 3D machineontwerp maakt de details van het ontwerp inzichtelijk en zorgt voor een compleet en nauwkeurig ontwerp wat geproduceerd kan worden.

Bij het maken van een 3D machineontwerp kunt u niet alleen de machine in 3D bekijken, maar het is ook mogelijk om een duidelijk beeld te krijgen van de werking van een machine door middel van bewegingssimulaties. STW Engineering maakt ook sterkteberekeningen voor kritische onderdelen van uw machine. Hiermee bent u verzekerd van een functioneel ontwerp zonder te zware of te dure componenten.

Soms is het wenselijk om tijdens het ontwerpproces al principes in de praktijk te testen voordat hier verder op gebouwd wordt. Daarom is het ook mogelijk om met moderne rapid-prototyping technieken zoals 3D-printen kan in korte tijd veel inzicht te verkrijgen over de functionaliteit van het ontwerp. Hierdoor worden eventuele problemen al in de ontwerpfase aangepakt en dat kan tijdens de productie van een machine veel tijd en geld besparen.

Cookievoorkeuren